Aanbiedingen en afvaltips ontvangen

 

Minder eten met SmartSlimmer


Om snel af te vallen is het belangrijk om -we kunnen het niet genoeg benadrukken- naast het gebruik van SmartSlimmer afvalpillen ook je levensstijl aan te passen. Dat betekent o.a. gezond en niet te veel eten. De SmartSlimmer afslankpil helpt heel erg goed om je hongergevoel te remmen, maar hier zijn een paar tips die ook helpen om de hoeveelheid die je eet nog makkelijker in de hand te houden.

Koop verstandig in
Haal weinig verleidelijke dingen in huis, zoals chips, koek, chocolade en andere zoetigheid. Als je het niet in de kast hebt liggen, dan kom je ook niet in de verleiding om het op te eten!

Eet aan tafel
Eten in een fauteuil voor de TV nodigt ongemerkt uit tot meer eten dan goed voor je is. Maak je eettafel gezellig door hem leuk te dekken en geniet van je voedsel.

Eet niet te snel
Als je begint te eten, dan duurt het een kwartiertje voor je hersenen een signaal krijgen dat je voedsel binnenkrijgt. Het duurt ook even voordat je hersenen door hebben dat je verzadigd bent en dus genoeg gegeten hebt. Het is daarom verstandig om niet te snel te eten en goed te kauwen. Dat komt ook je spijsvertering ten goede.

Gebruik weinig suiker
Suiker zit niet alleen in zoetigheid en frisdranken. Ook in† veel vruchtensappen, alcohol en sommige fruitsoorten zit veel suiker, wat zorgt voor een hogere bloedsuikerspiegel. Dat nodigt weer uit tot eten.

Kauw geen kauwgom
Als je kauwgom kauwt, dan geven je hersenen je maag een signaal dat er eten in aantocht is. Daardoor krijg je een hongergevoel. Daarnaast werken de zoetstoffen in kauwgom laxerend.

Tot slot: eet niet te veel maar wel genoeg
Te weinig eten vertraagt namelijk je stofwisseling. Eet dus verstandig, maar wel genoeg. Ook is het heel verleidelijk om, als je snel wilt afvallen, een maaltijd over te slaan. Dat werkt averechts. Zo is je ontbijt bijvoorbeeld heel belangrijk om 's ochtends je stofwisseling op gang te brengen. De lunch schrappen leidt gauw tot ongezond snacken tussendoor.

Succes!

bestellen

Delen op:

X