Aanbiedingen en afvaltips ontvangen

 

Een snelle stofwisseling helpt bij het afvallen


De stofwisseling, of metabolisme, is het mechanisme dat de toevoer van de benodigde bouwstoffen en afvoer van afvalstoffen regelt. Des te sneller je stofwisseling, des te meer energie je verbruikt om je lichaam te onderhouden. Een snelle stofwisseling heeft dan ook alles te maken met afvallen.

SmartSlimmer afvalpillen bevatten ingrediŽnten, die op een gezonde manier voor een veel beter metabolisme zorgen. Hieronder staan een aantal tips, die je zullen helpen om je stofwisseling nog meer te stimuleren.

- Je lichaam heeft vocht nodig voor het aan- en afvoeren van afvalstoffen en het goed laten functioneren van je organen. Te weinig vocht vertraagt je stofwisseling. Drink bij voorkeur water.

- Cardiotraining stimuleert een snelle verbranding. Het doel is niet meer spieren kweken, maar een hoog energieverbruik. Doe een intervaltraining met weinig pauzes. Dat geeft het beste resultaat. Twee kortere trainingen zijn effectiever dan ťťn lange. Buiten de trainingen om helpt het om regelmatig te fietsen en wat vaker de trap te nemen.

- Zorg ervoor dat je genoeg slaapt. Te weinig slaap is vaak de oorzaak van een slechte spijsvertering. Door vermoeidheid ben je bovendien sneller geneigd meer te gaan eten.

- Koffiedrinken helpt ook. Overdrijf het niet en drink je koffie zwart, want melk en suiker hebben juist weer een negatief effect.

- Een paar ingrediŽnten in groene thee zorgen eveneens voor een beter metabolisme. Het is echt geen wondermiddel, maar zorgt wel voor een beetje extra ondersteuning.

- De productie van warmte kost energie. Als je je lichaam dwingt om meer warmte te produceren, zal het dus harder moeten werken en meer energie verbruiken. Door de verwarming iets lager zetten of je iets minder warm te kleden, zal je stofwisseling versnellen om je lichaam op temperatuur te houden.

In combinatie met onze SmartSlimmer afslankpillen zullen bovenstaande tips je zeker helpen om je doel snel te bereiken.

bestellen

Delen op:

X