Aanbiedingen en afvaltips ontvangen

 

Tips om sneller op je streefgewicht te komen


In combinatie met het gebruik van SmartSlimmer afslankpillen zorgt verantwoord eten en genoeg bewegen voor een minimaal twee keer zo goed resultaat. Hieronder nog een paar goede tips om sneller op je streefgewicht te komen.

Eet niet te vaak buiten de deur
Als je je eigen maaltijden bereidt, dan heb je meer overzicht over de hoeveelheid die je eet en hoe gezond je maaltijd is.

Af en toe zondigen mag
Neem een vaste dag waarop je iets extra’s mag, bijvoorbeeld een lekker nagerecht. Dat klinkt misschien vreemd uit onze mond, maar voortdurend in de weer zijn met wat je niet mag eten als je wilt afvallen, geeft frustraties en maakt het moeilijker om je gezonde levensstijl op de lange duur vol te houden.

Stress
In een periode met veel stress kom je sneller aan. Je hebt dan de neiging vetter en dus calorierijk te eten. Ook beÔnvloedt stress de spijsvertering op een negatieve manier. Probeer in een dergelijke periode wat extra te bewegen; dat ontspant.

De sportschool is niet voor iedereen
Veel mensen hebben een hekel aan de sportschool, of vinden het te duur. Je kunt ook thuis veel resultaat bereiken. Het bespaart nog tijd ook. Kijk voor suggesties bij onze bewegingstips.

bestellen

Delen op:

X