Aanbiedingen en afvaltips ontvangen

 

Overgewicht, denk er niet te licht over!


De helft van de volwassen bevolking heeft overgewicht*. We bewegen steeds minder en eten te veel en erg energierijk voedsel. Onderzoek heeft aangetoond dat we per persoon jaarlijks meer dan 30 kilo snacks en zoetigheid verorberen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren, die de kans op overgewicht vergroten, zoals stoppen met roken, erfelijkheid, ziekte, medicijngebruik en de gevolgen van zwangerschap.
* bron: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Risico's
Overgewicht geeft nogal wat risico's voor je gezondheid. Je hebt een veel grotere kans dat je te maken krijgt met aandoeningen als hart- en vaatziekten, verhoogde bloeddruk, suikerziekte, een te hoog cholesterolgehalte, bepaalde vormen van kanker, galstenen, gewrichtsaandoeningen, spataderen en cellulitis.

Obesitas
Als je echt veel te zwaar bent (obesitas), dan kan dat bovendien leiden tot het in het algemeen slechter functioneren van je lichaam, menstruatiestoornissen, onvruchtbaarheid, slaapstoornissen, psychische en sociale problemen, ademhalingsproblemen en jicht.

Wat te doen?
Als je last hebt van overgewicht, dan zijn er dus genoeg redenen om er iets aan te doen. Sterker nog, het is van levensbelang! Ga bewuster en gezonder leven door meer te bewegen, een gezond en gevarieerd eetpatroon te volgen en weinig alcohol te drinken. Om sneller het beoogde resultaat te boeken en daarna je gewicht ook makkelijk op peil te houden zijn SmartSlimmer afvalpillen een fantastisch hulpmiddel.

bestellen

Delen op:

X