Aanbiedingen en afvaltips ontvangen

 

Voedingsproducten die je helpen afvallen

Door: Het SmartSlimmerteam op 06 juli 2015

Gewicht verlies je onder meer door gezond te eten in combinatie met het dagelijks innemen van SmartSlimmer capsules. Je verwacht het misschien niet, maar er zijn voedingsproducten die je extra helpen afvallen.

Fruit
De meeste fruitsoorten bevatten veel fructose, een natuurlijke suiker die ervoor zorgt dat je minder snel gewicht verliest. Beperk je tot appels, perziken, abrikozen, watermeloen en peren. Deze soorten kosten meer calorieŽn† om op te eten dan dat je binnenkrijgt.

Eieren

Jarenlang was men van mening dat eieren je cholest...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Minder eten met SmartSlimmer

Door: Het SmartSlimmerteam op 20 juli 2015

Om snel af te vallen is het belangrijk om -we kunnen het niet genoeg benadrukken- naast het gebruik van SmartSlimmer afvalpillen ook je levensstijl aan te passen. Dat betekent o.a. gezond en niet te veel eten. De SmartSlimmer afslankpil helpt heel erg goed om je hongergevoel te remmen, maar hier zijn een paar tips die ook helpen om de hoeveelheid die je eet nog makkelijker in de hand te houden.

Koop verstandig in
Haal weinig verleidelijke dingen in huis, zoals chips, koek, chocolade en andere zoetigheid. Als je het niet in de kast hebt liggen, dan kom je ook niet in de verleiding om het op te eten!

Eet aan tafel...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Een snelle stofwisseling helpt bij het afvallen

Door: Het SmartSlimmerteam op 03 juli 2015

De stofwisseling, of metabolisme, is het mechanisme dat de toevoer van de benodigde bouwstoffen en afvoer van afvalstoffen regelt. Des te sneller je stofwisseling, des te meer energie je verbruikt om je lichaam te onderhouden. Een snelle stofwisseling heeft dan ook alles te maken met afvallen.

SmartSlimmer afvalpillen bevatten ingrediŽnten, die op een gezonde manier voor een veel beter metabolisme zorgen. Hieronder staan een aantal tips, die je zullen helpen om je stofwisseling nog meer te stimuleren.

- Je lichaam heeft vocht nodig voor het aan- en afvoeren van afvalstoffen en het goed laten functioneren van je organen. Te weinig vocht vertraagt je stofwisseling. Drink bij voorkeur water....Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Gezond barbecueŽn met SmartSlimmer

Door: Het SmartSlimmerteam op 19 juni 2015

’s Zomers is het natuurlijk supergezellig om met een groep vrienden te barbecueŽn. Ook als je SmartSlimmer afslankpillen gebruikt en op je lijn let is het heel goed mogelijk om lekker mee te eten. Hieronder staan wat tips voor een gezonde BBQ.

Vette gerechten
Als je ergens bent uitgenodigd en je bent bang dat er alleen maar vette gerechten op tafel zullen komen, neem dan zelf wat fruit en een salade mee. De gastheer/vrouw zal dat attent vinden en je hebt, indien noodzakelijk, voor jezelf een alternatief.

Calorierijke snacks
Het is heel verleidelijk om, voordat het vuur goed opgestookt is, calorierijke snacks zoals broodjes...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Tips om sneller op je streefgewicht te komen

Door: Het SmartSlimmerteam op 28 mei 2015

In combinatie met het gebruik van SmartSlimmer afslankpillen zorgt verantwoord eten en genoeg bewegen voor een minimaal twee keer zo goed resultaat. Hieronder nog een paar goede tips om sneller op je streefgewicht te komen.

Eet niet te vaak buiten de deur
Als je je eigen maaltijden bereidt, dan heb je meer overzicht over de hoeveelheid die je eet en hoe gezond je maaltijd is.

Af en toe zondigen mag
Neem een vaste dag waarop je iets extra’s mag, bijvoorbeeld een lekker nagerecht. Dat klinkt misschien vreemd uit onze mond, maar voortdurend in de weer zijn met wat je niet mag eten als je wilt afvallen, geeft frustraties en maakt het moeilijk...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

IJs eten? Mag best, maar kies verstandig

Door: Het SmartSlimmerteam op 22 mei 2015

De zomer komt eraan en ijs is dan heerlijk om af te koelen. Bovendien bevat ijs minder calorieŽn dan algemeen gedacht wordt. Ook als je wilt afslanken, dan kan af en toe een ijsje eten echt geen kwaad. Als je tenminste oplet, wat voor soort ijs je eet. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen water- en roomijs. Waterijs met weinig suiker is uiteraard een stuk gezonder dan schep- of roomijs, waar veel vet en suiker in zit. En maak je het zelf, dan kan je het helemaal ‘mager’ houden. Bij onze ‘dessert recepten’ staan drie heerlijke suggesties!

Om je te helpen bij je keuze, hierbij de calorieŽn in de populairste ijsjes. Ben & Jerry: 250 kcal (per 100 ml gemiddeld), Calippo: 95, Calip...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Overgewicht, denk er niet te licht over!

Door: Het SmartSlimmerteam op 06 januari 2015

De helft van de volwassen bevolking heeft overgewicht*. We bewegen steeds minder en eten te veel en erg energierijk voedsel. Onderzoek heeft aangetoond dat we per persoon jaarlijks meer dan 30 kilo snacks en zoetigheid verorberen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren, die de kans op overgewicht vergroten, zoals stoppen met roken, erfelijkheid, ziekte, medicijngebruik en de gevolgen van zwangerschap.
* bron: Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Risico's
Overgewicht geeft nogal wat risico's voor je gezondheid. Je hebt een veel grotere kans dat je te maken krijgt met aandoeningen als hart- en vaatzi...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Stoppen met roken en SmartSlimmer

Door: Het SmartSlimmerteam op 18 november 2014

Als je stopt met roken, dan neemt je gewicht meestal toe met 3 ŗ 4 kilo. De oorzaak hiervan is, dat nicotine invloed heeft op je stofwisseling. Die wordt door nicotine versnelt. Na het definitief afzweren van sigaretten wordt je stofwisseling weer normaal en zal je waarschijnlijk aankomen.

Wil je dat niet, dan is het belangrijk om je levensstijl aan te passen. Meer bewegen en bewuster eten is in dat geval verstandig. In combinatie met de SmartSlimmer afslankpil zal je die overtollige kilo’s dan heel makkelijk voorkomen en je gewicht ook daarna eenvoudig op peil kunnen houden.

Wil je advies over bewegen en gezond maar toch lekker eten, kijk dan bij de bewegingstips en recepte...Lees verder

Geplaatst in: Leesvoer |

Pagina's

bestellen
X